Vores historie

Prochimp er et dansk IT-konsulenthus etableret i 2020. Vi er specialiserede i stærke IT-profiler med en dokumenteret historik, som kan gøre en forskel for vores kunder. Vi har ingen ambitioner om at blive størst. Vi har derimod en ambition om at være det IT-konsulenthus, der er tættest på sine kunder.

Vores navn har en stor betydning for os, da det består af det DNA, som Prochimp bygger på. Pro, fordi vi har en stærk professionel tilgang. Chimp, fordi sammen er vi stærkest. Det om at løfte i flok og vide, at styrken i kollektivet er stærkere end individet, passer på chimpanser adfærd og tilgang til hinanden.

Anne Hougaard Jensen & Jacob Quorp Matthiesen — Prochimp

Prochimps stiftere

Jacob og Anne er stiftere og partnere i Prochimp og har begge fokus på den gode kunderelation, og det at opbygge stærke partnerskaber.

Anne har mere end 30 års erfaring med IT, ledelse og strategi. Erfaringen er oparbejdet i store danske virksomheder hvor IT er en bærende del af strategien. Anne har blandt andet arbejdet med strategi, ledelsessparring, tiltrækning af talent og opbygning af vinderteams. Anne har stor international erfaring og har bygget afdelinger på tværs af landegrænser og kommer med en stærk track record. Ambitionerne er altid høje og barren løftes for, hvad der er muligt. De ambitioner har Anne taget med sig over til Prochimp og hjælper vores kunder med at opnå det samme.

Anne Hougaard Jensen
Partner

22 72 67 37

Jacob har mere end 15 års erfaring med IT-ledelse. Han har arbejdet med forretnings- og produktudvikling, Projektledelse og ledelse fra Bureau-verdenen både i Danmark og internationalt. Jacob har arbejdet med kunder i både ind- og udland og på tværs af sektorer. Jacob har et mindset hvor forandring opnås med et mix af de rette kompetencer og teknologier. Digital Transformation er ikke kun et spørgsmål om teknologi, men også et spørgsmål om at få de rette specialister til bordet. Det mindset tager Jacob med ud til Prochimps kunder.

Jacob Quorp Matthiesen — Prochimp

Jacob Quorp Matthiesen
Partner

22 90 38 05

Filosofi

Prochimp bygger på fem grundprincipper,
som vi og vores IT-konsulenter forsøger at efterstræbe:

Passion

Vi brænder for det, vi laver. Vi er klar til at gøre en forskel.

Attitude

Vi kommer med en “can-do” attitude, hvor det umulige bliver muligt.

Indflydelse

Vores bidrag er vigtigt og værdiskabende - det gør en forskel.

Relationer

Nærvær - man skal kunne mærke os. 

Kompetencer

Rette person til opgaven.

Værdier

Simpelhed

For os er det en værdi at sikre vores kunder adgang til de bedste Konsulenter til opgaven. Derfor arbejder vi med virksomheder, som vi kan spejle vores egne kompetencer i. Vi har solid erfaring fra store virksomheder, og ved derfor, hvordan IT organisationer virker. Det sikrer en god proces for både virksomheder og freelancere.

Transparens

Vi har en transparent forretningsmodel, hvor både konsulent og kunde ved hvad de betaler for. 

Ordentlighed

For os er tillid et nøgleord. Det opnås bedst ved altid at behandle alle parter ordentligt og skabe relationer med gensidig forståelse og respekt. Der skal være match mellem virksomhed og konsulent samt match mellem pris og kompetencer. Derfor er der transparens på alle disse områder. Det er for os ordentlighed.

Vi støtter

Hos Prochimp har vi valgt, at vores værdier skal række en smule udover vores forretning, så både vores navn og værdier kan leve i anden sammenhæng end kun den professionelle relation. Derfor har vi valgt, at vi fra 2022 og frem, vil donere et beløb til to organisationer, som har et formål vi kan stå inde for.

Expose Hope støtter Chimfunshi

Chimfunshi

Da chimp er en del af vores navn, så har vi valgt at donere løbende til et chimpanse-hjem i Zambia. Hjemmet modtager chimpanser, som har været i fangenskab rundt omkring i hele verden, og skaber en ny og fri tilværelse, som de kan leve i. Chimpanser er en truet art, som kun lever i den centrale del af Afrika. Derfor skal der særlige indsatser til, hvis disse dyr også skal være at finde i den vilde natur i fremtiden.

Læs mere
Prochimp støtter Expose Hope

Expose Hope

Udover chimpanser i Zambia, så støtter vi også en sej kvinde og hendes lille organisation i Sydafrika, der arbejder med hjemløse kvinder, som ofte er endt i prostitution. Her forsøger organisationen at forbedre kvindernes levevilkår og sikre deres basale rettigheder. Det er hårdt arbejde, og det er små skridt ad gangen. Organisationen har eksisteret i ca. 20 år og har haft stor betydning for mange udsatte kvinder i Durban. Prochimp støtter denne organisation, da det er vigtigt for os at støtte kvinders muligheder og rettigheder.

Læs mere