IT-freelancekonsulenter

Prochimp er først og fremmest et IT-freelance konsulenthus. Vi udvælger nøje den rette kandidat til opgaven. For os er det vigtigt at forstå vores kunders behov i den enkelte situation, så vi får matchet den rette konsulent til opgaven. Vi har en forventning om, at vi og vores konsulenter sætter et fodaftryk, der hvor vi er, så den værdi, vi leverer, kan mærkes.

Nogle Prochimpere er freelancere, som vi har en historik med, andre er vores egne medarbejdere, som sendes ud på opgaver. Vi har konsulenter, der sidder sammen med vores kunders teams, og vi har også mulighed for at sætte et helt team, der kan løfte en hel opgave eller et projekt for jer.

Mød vores medarbejdere

Vi har en kerne af IT-profiler, som er ansatte hos os. Det giver os mulighed for at tilbyde vores kunder en større grad af fleksibilitet. Vores ansatte har meget forskellige profiler, som gør, at de dækker forskellige behov.

Per Hüttel

Per Hüttel

Lead Architect

+20 års erfaring

Vibeke Hvarregaard Schmidt

Vibeke Hvarregaard Schmidt

Senior Software Engineer

+10 års erfaring

Herluf Baggesen

Herluf Baggesen

Frontend Developer

+3 års erfaring

Mads Buchmann Frederiksen

Mads Buchmann Frederiksen

Frontend Developer

+4 års erfaring

Morten Turn Pedersen

Morten Turn Pedersen

Lead Software Engineer

+8 års erfaring

Rasmus Ølholm Nielsen

Rasmus Ølholm Nielsen

Senior Software Engineer

+4 års erfaring

Sikkerhedsvurdering

Vi har adgang til nogle af Danmarks stærkeste eksperter inden for sikkerhedsområdet. De kan foretage en vurdering af sikkerheden i jeres løsninger, samt yde rådgivning i forhold til Ransomeware og Advanced Persistent Threats. Derudover er der mulighed for at få hjælp til sikkerhedsarkitektur og roadmaps. Vores eksperter har erfaring fra nogle af Danmarks største virksomheder som Danske Bank, KMD, Cryptomathic m.fl.

Få en vurdering

CMS assessment

Vi tilbyder assessment af jeres CMS uanset om det er Sitecore, Optimizely (tidligere Episerver) eller Umbraco. Et assessment giver jer indsigt i jeres platforms tilstand, og hvor den kan optimeres og styrkes. Med andre ord tager vi temperaturen på jeres platform. Et assessment er værdifuldt, hvis I ønsker en tredjepart til at evaluere jeres helt nye installation, eller hvis I går med overvejelser om at forbedre, opdatere eller udskifte jeres eksisterende setup. Vi bruger kun de allerbedste eksperter i verden med en stærk track record, når assessment skal udføres. De er typisk MVPer (Most Valuable Professionals) på den platform, som de foretager assessment på. Hele vurderingen ender ud i en rapport med anbefalinger og foreslåede forbedringer.

Kontakt os

Nearshoring

Prochimp har adgang til dygtige freelancere i Litauen og Rumænien med stor erfaring fra virksomheder i Europa. De har arbejdet bl.a. med Danske Bank, Ikano, Telia, billy.dk m.fl.

Kontakt os
  • Dansk bindeled
  • Erfaring fra nordiske virksomheder
  • Høj kvalitet
  • Lavere pris
  • Stærke og tilgængelige kompetencer
  • En del af EU